Toimitus- ja maksuehdot

Yleistä

Pietan Puotin verkkokauppa on Suomen Ykköspalvelut Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Pietan Puoti 3237811-2, Valtatie 11, 91500 Muhos, 044 721 1210. Pietan Puoti pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Chekout Finland, maksuehdot löytyy osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Voit myös valita noudon Muhoksen myymälästä osoitteesta Valtatie 11, 91500 Muhos


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-3 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuneista kuluista. Palautettava tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tuote on pakattava huolellisesti. Palautuksista ilmoitettava ennakkoon sähköpostiosoitteeseen puoti@pietanpuoti.fi, palautukset tehdään osoitteeseen Pietan Puoti, Valtatie 11, 91500 Muhos.

Huomaathan että ALE-TUOTTEILLA ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Noutamatta jätetyistä tuotteista perimme 20€ toimituksista aiheutuneet kulut.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

044 721 1210

puoti@pietanpuoti.fi   tai

Jaana Pohjola-Malmberg

0400685889